A celebek is szoktak éttermeket nyitni
Szerző: admin
Nem könnyű az élet a sztárság álomgyárában. Akit ma kedvel a média, az lehet, hogy holnapra már eltűnik a süllyesztőben, tehát a népszerűségre vágyóknak számítaniuk kell arra, hogy nem lesz örökéletű a hírnevük. Éppen ezért, a megkeresett pénzüket sokan fektetik be olyan üzletekbe, amelyek a bizonytalan jövőben is jövedelmet hozhatnak.
Az étterem nagyszerű befektetés lehet, hiszen a jó marketing segítségével hamar fel lehet lendíteni a hely forgalmát. A hírességek közül sokan döntöttek úgy, hogy alapítanak egy vendéglátóhelyet. Hajdú Péternek például Törökbálinton van egy hangulatos étterme, Andy Vajna pedig a Nubu nevű helyet birtokolja. Frei Tamás kávézóláncot nyitott,
ami franchise-rendszerben működik szerte az országban. Az olasz származású Gianni pedig olasz éttermet alapított Budapest városában. Bár sokan azt gondolnák, hogy a celebek csak a megszerezhető profitra hajtanak és cserébe keveset kapnak a vendégek, ám ez az állítás szerencsére a legtöbb esetben nem igaz.
A budapesti étterem gondoskodik arról, hogy a betérők minőségi kiszolgálást és finom ételeket kapjanak, ezért érdemes lehet valamelyik celeb vállalkozását felkeresni. Az sem szokatlan, hogy ezeken a vendéglátóhelyeken külföldi gyökerű ételek kerülnek az asztalra, mert Magyarországon egyre többen keresik ezeket az ételkülönlegességeket. Sok budapesti étterem tesz az asztalára ilyeneket, ezért a fővárosba látogatók bátran kísérletezhetnek az egyes helyekkel. A krayo.hu oldalon rendszeresen jelennek meg kritikák az egyes vendéglátóhelyekkel kapcsolatban,
tehát érdemes az oldalt megnézni abban az esetben, ha valaki egy különleges budapesti éttermet keres! Nagyon népszerűek mostanában például a mexikói és a japán fogások, de továbbra is kedveltnek számít a thai és az olasz konyha. A kínai ételek egyszerűen nem tudnak kimenni a divatból, azonban ha valaki igazi Távol-keleti fogásokra vágyik, az ne a sarki kifőzdébe menjen, hanem látogasson el egy eredeti kínai budapesti étterembe. Azt szinte garantálni lehet, hogy a fogások csak részben fognak hasonlítani azokhoz az ételekhez, amiket eddig kínaiaknak hittünk.